Medium Erika
 
 1 credit p.m.
Medium Erika
offline
  • Medium
  • Kaartleggen
  • Coach

Spiritualiteit heeft te maken met innerlijke wijsheid en vooral levenslessen die ik graag aan jou wil doorgeven. Door duidelijke vragen te stellen, kan ik U het beste advies geven. Ik ben heel direct, maar heb het beste met je voor, met waar je naar toe wil ,kan ik je helpen. Kan door middel van een voornaam plus leeftijd een karakter analyseren, waardoor we samen tot een goede oplossing kunnen komen. Natuurlijk is dit wel jou leerproces dus zelf er aan werken is een pre. Toekomst vul je zelf in, positief zijn is de weg naar de juiste oplossing. Hierbij kan ik door middel van mijn gaven van helderziendheid, Helder voelend Helder wetend veel voor U betekenen. Graag Leg ik voor U de lenormand kaarten om situatie nog beter in te kunnen schatten, en ik U dan het juiste beeld kan geven wanneer oplossingen toepasselijk zijn en zich ook kunnen manifesteren. Door mijn humor inlevingsvermogen sta ik U graag te woord. groetjes en tot gauw Medium Erika


Martin
Wanneer kom je weer? Prachtige consult waar ik iets aan had
Patricia
Ik vond dat Erika de persoon waar ik vragen over had heel helder zag. Ze windt er geen doekjes om, maar je krijgt gewoon wel een eerlijk en helder beeld. Maar ook een duidelijk en goed advies. Al met al een goed gesprek.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen