Medium Enya
 
 1 credit p.m.
Medium Enya
offline
  • Medium
  • Paragnost
  • Kaartleggen

Medium, paragnost met sterke aangebore gave helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend vermogen. Contact met genezijde. Transformatieprocessen en Tweelingzielrelaties. Met behulp van mijn gidsen en engelen leg ik ook nog de lenormandkaarten, en de engelentarot. Zo kan ik nog dieper in de toekomst kijken en mag ik dat aan u doorgeven waar u weer mee verder kan. Daarnaast ben ik menthal, psych, relatie, healing coach. Reikimaster en gediplomeerd sensitherapeut. -Sensitherapeut begeleid HSPers. -Adhd, add, autisme en nieuwe tijdskinderen. -Burn-out en traumaverwerking. Emotioneel freedom techniek. -Magnetiseren,nummerlogie en healing op afstand. fotoreading Ik doe dit werk al enige jaren en kom altijd tot de kern waar ik moet zijn. Veel liefs, kracht en licht Enya


Zonnetje
Ze is heelgoed ook.vindt ze super
Patricia
Ik ben echt verbaasd over de snelheid waarmee Enya direct to the point kwam. Deze vrouw zou veel meer reacties moeten hebben!
I.E.
Enya zat al van bij het begin juist in mijn situatie, van de allereerste keer dat ik haar sprak. Dat het even zou duren voor het pad Van mijn geliefde en ik weer zou samen lopen. Dat hij niet meteen zou reageren op mijn boodschap maar het wel waardeerde. Wat ook waar was. Nu ziet ze hem kortbij. Ik heb er alle vertrouwen in omdat ze het nooit rooskleuriger heeft voorgesteld dan het was.
A
Één keer via de chat en één keer via de tel gesproken. Ik vind je een zeer betrouwbare medium. Je hebt bij beide consults exact hetzelfde verteld. Toppie!
Bloempje
Ze is heelgoed bij invoelen.ze is super goed wel.ze verdient meer dan 5sterren
Madeliefje
Ik vind super goed meer dan 5sterren waard

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen