Medium Benny
 
 1 credit p.m.
Medium Benny
offline

Ben je ‘Uit Balans’, waardoor je lichamelijk-, geestelijk- en of emotioneel lijden ervaart? Kortom gewoon niet fijn in je vel zit! Dan wil ik je helpen om die ongewenste energie uit te bannen, evenwichtig te worden en in je eigen Kracht te staan. Als medium en eclectisch coach, begeleid ik mensen met uiteenlopende problemen, waaronder psychische-,pycho-sociale-, werkgerelateerde- en relatieproblemen. Kortom ik begeleid cliënten om hun uniciteit te waarderen, hun energie weer rijkelijk, met een glimlach door hun heen te laten stromen en om in hun kracht te staan. Verder als ondersteuner bij verschillende levensvraagstukken. Van Kinds af aan ben ik als medium gezegend met mijn gaven op het gebied van heldervoelendheid, helderwetendheid en helderziendheid, dat zich ook openbaart in dromen (voorschouw-, lucide- en dilemmadromen) en astrale projecties, met als opdracht om mijn mede-mens in de ruimste zin des woords te helpen en spiritueel inzicht te geven. Ook maak ik gebruik van een foto van de hulpvrager c.q. –vraagster, om mij sneller op hem of haar energetisch af te stemmen en meer informatie door te krijgen. Ik vervul mijn opdracht in dit leven met veel liefde, Plezier en Passie. Wens je veel Licht en Liefde toe.


Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen