Medium Audrey
 
 1 credit p.m.
Medium Audrey
online
  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Pendelen
  • Lenormand kaarten

Hallo daar, ik ben Medium Audrey.

Met behulp van mijn kaarten, intuïtie en mijn gidsen geef ik antwoord op al je vragen en inzicht in jouw toekomst of onzekerheden. Ik ben geduldig en heb een luisterend oor. Niks is te vreemd om te bespreken en ik respecteer altijd je privacy. Jouw gedachten en geheimen zijn veilig bij mij.

Ik beschik over een ruime levenservaring en heb een groot inlevingsvermogen. Ik help je bij het maken van belangrijke keuzes. Ik kan een blik in de toekomst en het verleden geven waardoor jij weer verder kan.

Mijn specialismen;
Helderziend
Heldervoelend
Pendelen
Lenormand kaarten

Licht werker

Je kunt mij een kaartje laten trekken voor je via de chat!


Mary70
Kort maar een helder gesprek Duidelijk uitleg, wel fijn in snel antwoord geven...is niet altijd hier helaas. Dank u wel , en ook voor positieve energie sturen naar hem 🙏 Kom gauw nog es bij u terug Credits doorheen Liefs Mary 🌹🙏😘
Sylvie
Audrey dank u voor alles wat je voor ons nu zal doen, je bent snel in antwoorden eerlijk en klopt wat je zei over hem. Tot snel xxxx
Sylvie
Hoop dat de positive energie snel bij hem komt, merci Audrey xx
Jacqueline
Fijne chat gehad met Audrey. De situatie werd duidelijk beschreven. Echt een aanrader!
Els
Hallo Audrey, hier u beloofde recensies. U bent echt heel puur en zuiver in uw antwoorden van de reading. u geeft eerlijke antwoorden waar het omdraait en zou niet iets zeggen wat niet klopt. Voor mij was deze reading special, zuiver en Puur. ik kom zeker bij u terug. Groeten Els
Marille Roijen
Lieve Audrey, mijn credits zijn helaas op. Maar jij bevestigt exact mijn intuïtie. En je hebt me gerust gesteld. En moed gegeven om vol te houden. Dank je wel!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen