Medium Angie
 
 1 credit p.m.
Medium Angie
offline
  • Medium
  • Kaartlegster
  • Relatie therapeut

Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium.Legt lenormandkaarten,relatiespecialist, expert werken met de wet van de aantrekkingskracht, contact met overledenen. Als geen ander weet ik hoe moeizaam het leven kan. Echter heb ik ook op mijn spirituele pad gemerkt dat er hoe zwaar het ook is er altijd een ligpuntje in de duisternis is. Dit ligpuntje hoop ik voor jou te kunnen zijn. Op elke vraag krijg je van mij een duidelijk, eerlijk en helder antwoord. Met nuchtere kijk en twee voeten op de grond zal ik je met liefde begeleiden naar de juiste weg. Vanaf mijn kinderjaren ben ik al medium en voelde ik overleden,engelen en gidsen. Deze zijn nu mijn grootste vrienden in het doorgeven van antwoorden op jou levensvragen. Ik ben energetisch coach en kan hierdoor verklaren waardoor de dingen die jij meemaakt jou overkomen en hoe je weer op het juiste levenspad terecht kan komen. Het levenspad van geluk en gezondheid in plaats van verdriet en pijn. In de loop der jaren heb ik mijn gespecialiseerd in het geven van adviezen m.b.t relaties, financiƫn, werk (businesscoach), gelukscoach, lifecoaching, regressietherapie (ik kan vorige levens zien), healingen, ook op afstand, hoe om te gaan met hoogsensitiviteit, werken met engelen en gidsen en werken met de wet van de aantrekkingskracht. Ik kijk er enorm naar uit om jou vragen te beantwoorden en jou weer gelukkig te zien. Hopende je snel te spreken! In liefde en in licht, Angie


Parel
Top deze dame! Stelt je ook gerust...Is duidelijk..
Jane
Super fijne consult gehad en ze kan je ook zo gerust stellen. Bedankt voor al je inzichten angie.
Aphrodite
Voelde heel goed. Ze straalt warmte uit. Fijn gesprek. En gaf meer duidelijkheid. Volgens mij is ze wel een hele goede.
Herman
Zeer duidelijk... to the point .. en hoop dat het uitkomt

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen