Maricarmen
  
 1 credit p.m.
Maricarmen
offline
  • Medium
  • Tarot cards
  • Coach

Dag allemaal, mijn naam is Maricarmen. Ik ben helderziende en heldervoelend. In mijn consulten maak ik gebruik van de tarotkaarten, de Spaansekaarten en de lenormand kaarten, ze helpen mij om uw toekomst duidelijker te voorspellen, maar ook om uw meer inzicht over uw heden en verleden aan uw te verlenen. Bel mij gerust met al uw vragen.


Anneke
Ik was in gesprek met deze dame. Wauw zo bij het rechte eind. Wilde even verder praten, maar je bent offline. Wie weet volgende keer. Heb je niet kunnen bedanken.
R
Ik snap niet waarom er niks over deze Lieve vrouw te lezen is. Er zijn zoveel dingen uitgekomen wat zij heeft voorspeld. Ze is straight to the point en draait niet om de feiten heen. Ze stelt ook bijna geen vragen vergeleken met anderen op de site. Zij vertelt de situatie van toen nu en in de toekomst. Ik blijf bij haar terug komen als dat nodig is. U bent een topper. Ik hoop dat deze reactie geplaatst wordt want deze vrouw verdient het. Mensen u zult er geen spijt van krijgen. Go for it
Roos
Dankjewel voor een superfijn gesprek, heel verhelderend, heeft een positief gevoel achter gelaten. Klopte ook allemaal, dus ik ga er vanuit dat het ook goed komt!!

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen