Marco
 
 1 credit p.m.
Marco
offline
  • Medium
  • Coach

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie, Je kan met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt. Ik krijg energieën en beelden waarop antwoorden komen. Al je levensvragen zijn van harte welkom, geen vraag is te gek, help je graag verder in vrede liefde en licht. Bied o.a. ook hulp bij HSP, empathie en trasformatie processen, ook de transformatie processen waar we nu in zitten.  In dit alles zit je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien.  Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven en de juiste handvaten  om weer in je kracht en je energie te komen waardoor je balans voelt en vol vertrouwen verder kan. Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart. Je bent van harte welkom.


Tes
Ik ken marco al wat langer en ben zeer tevreden over hem . Hij helpt me altijd heel goed. Echt een aanrader

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen