Louise
 
 1 credit p.m.
Louise
offline
  • Heldervoelen
  • Kaarten leggen
  • Pendelen

Voel je je rot, misleid, eenzaam, ongelukkig, radeloos, verdrietig of zie je het allemaal niet meer zitten, dan ben ik er voor jou om samen met je op zoek te gaan naar antwoorden, oplossingen of handvatten. Ik kan je helpen met bijna al je vragen als het gaat om relatieproblemen, narcisme, borderline, angst, hsp, zelfmoord pogingen, probemen met uit de kast komen, eenzaamheid, vreemdgaan, affaire en noem maar op. Vragen waarin ik niet machtig ben, zijn vragen over rechtzaak, drugs, gezondheid en de dood. Je bent van harte welkom op de chat, tot zo


Romy
Ik heb een gesprek met louise gehad. Nou, ze zei gewoon precies wat er was gebeurd, zonder enige info vooraf. Ze kan heel goed invoelen. Ook mijn energie. Petje af voor deze dame. Onvoorstelbaar dat ze zo weinig recensies heeft. Voor een gesprek met louise, krijg je absoluut geen spijt.
STar
Hoi Louise mijn gevoel zegt om met jouw consult aan te gaan ik hoop dat je zo beschikbaar bent tot Danx
Karin
Zojuist heel fijn consult gehad met Louise; erg verhelderend en eerlijk! Ze bevestigde mijn vermoedens...... heel veel dank Louise! xxxx K.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen