Kimar
 
 1 credit p.m.
Kimar
offline
  • Medium
  • Coach

Ik ben KIMAR, een ervaren Coach en Medium. Ik kan en wil u graag helpen antwoorden / inzichten te krijgen op al uw (levens)vragen. Dit kan zijn: Uw carrière en/of relaties daarin. Liefde en relatie. Advies voor uw bedrijf. Zakelijke hulp. Werk en familie. Vragen over uw overledenen. Mediumschap en hulp op afstand. Mijn antwoorden kunnen soms confronterend zijn maar altijd in het belang van U en de oplossing die u zoekt. Ik werk vanuit liefde voor iedereen. Samen komen we er uit. Het is mijn passie om mensen op de goede weg te helpen.


Jane
Super fijne consult gehad en een hele fijne vrouw om mee te kletsen. bedankt Kimar
Kelly
Kimar is super! Geeft snel en duidelijk antwoord Xxx
Annemiek
Wederom met Kimar gesproken over een ander onderwerp. En weer heel tevreden. Ik ben heel hoopvol nu na het gesprek. Bedankt Kimar!! en laat je horen zodra het tij gaat keren bij mij.
Chantal
Fijn gesprek wist veel te vertellen
Annemiek
Wat een fijne chat heb ik gehad bij Kimar. Alles vlot en soepel en antwoorden waar ik wat aan heb. Geen zweverig gedoe. Een echte aanrader.
Els
Bedankt voor u mooie en pure reading. Ik zie gelukkig weer een licht puntje. dank u wel voor alles voor al uw snelle antwoorden
Sen
Bij Kimar, lekker snelle antwoorden. Topper, goede intuities. Luistert goed, voelt goed. Je wist iealles goed te beschrijven. Bij jou kom ik zeker terug. Geen tijd verspilling. Tijd goed benut. toppie!
Bahar
Wauw ik stond zo onder de indruk.Wat is zei een top vrouw.Wat ze mij allemaal zei ik was echt verschoten en ze was rechtuit draaide zeker niet rond de pot.Van mij krijgt ze zelfs meer dan 5 sterren.Zo een goed gevoel dat ik bij haar had en zo rustgevend ze is

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen