JolandaRoos
 
 1 credit p.m.
JolandaRoos
offline
  • Medium en Paragnoste
  • Coach
  • Kaartlegster Lenormand

Lief medemens, Ik ben een helderwetend en voelend Medium Paragnoste en ik kan via mijn Gidsen contact maken met uw overleden dierbaren, tevens leg ik de Tarot Lenormand kaarten om u advies te geven op het gebied van Relatie en of werk.

Ik kan goed luisteren , wat voor jouw belangrijk is , is voor mij ook belangrijk


Marja56
Dank je wel Yoanda voor de moed die ik weer een beetje kreeg ivm Milo en de spijker op de kop slaan over mijn persoonlijke situatie!
Leanne
Snelle antwoorden en een heel fijn gevoel! Dankuwel Jolanda! Door u weer een stukje rust gekregen.
Els
Hoi Jolanda, Wat een supper vrouw ben jij. Wat een mooie en eerlijke reading heb jij gegeven. Hier heb ik zoveel aan en wil je graag bedanken ervoor. Het heeft mij gehopen en heb er heel veel aan. Dank je wel voor alles Gr Els
K
Hele fijne en eerlijke reading gehad. Ze haalt zelfs dingen eruit die je niet zou verwachten! Bedankt hiervoor ik zal vaker bij je komen voor een reading
Anoniem
Jolanda is een vrouw die gelijk de juiste antwoorden wist te geven op mijn vragen.
Sylvie
Fijn gesprek, nu afwachten
Jacqueline
Hele fijne ervaring gehad. JolandaRoos zei precies zoals het is zonder enige informatie. Aanrader
T.
Deze week een goed gesprek gehad. Kon perfect beschrijven hoe ik was... Bedankt en ik laat u zeker iets weten wat mijn nieuwe uitdaging op werkgebied wordt.
Patricia
Wat is JolandaRoos leuk! Deze dame zou toch meer revieuws moeten hebben. Ik vond dat ze de dingen heel goed, snel en helder zag. En ze is een heel fijne gesprekspartner.
Roosabel
Super goed kon veel vertellen

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen