Farah
  
 1 credit p.m.
Farah
offline
''Expert in complexe liefdesvragen en tweelingzielprocessen. Vragen over een zielsconnectie of hoe de ander tegenover je staat? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Het overzichtelijk maken van complexe zaken is mijn specialiteit. Daarnaast help ik vraag bij carriere gerelateerde en andere persoonlijke vraagstukken, om jou de sturing, begeleiding en antwoorden te geven die je nodig hebt om weer verder te gaan. Het begrijpen waarom bepaalde zaken lopen zoals zij gaan geeft vaak verlichting en ook daar kan ik een helpende hand bij bieden. Dus zit je met een probleem of een complex vraagstuk, of weet je het gewoon even niet meer? Laat mij jou helpen vanuit liefde en licht om de kracht in jezelf weer terug te vinden.
Ik ben een intuïtief kaartlegster en gebruik via mijn energie, gidsen en engelen de nodige kracht om de antwoorden te kunnen geven op jouw vragen. Net als het geduld en liefde die ik heb voor jou, verwacht ik deze ook terug. It's free to be kind ;)
Liefs,Farah

Mary70
Lieve dame, rustig, duidelijk en zo fijn om mee te praten. De tijd vliegt. Maar zekers de moeite waard om met Fatah in gesprek te gaan. Mooie inzichten gekregen 🌹🙏 Tot gauw lieve Farah ❤️🌹🙏😘

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen