Eleonora
 
 1 credit p.m.
Eleonora
offline
  • Medium
  • Contact met gene zijde.

Ik ben er voor U, U bent niet alleen .Ik mag U helpen door mijn gave U de Goede weg te wijzen.Ik mag boodschappen en inzichten aan u doorgeven , van Gene Zijde. Zodat u weer in u eigen kracht komt! Ook kan ik contact maken met overledenen. Maar niets kan ik dwingen in dit contact. Tevens ben ik Yogadocente en kan ik u helpen met angsten , hyperventilatie , paniekaanvallen. En kan U zelfs aan de telefoon helpen dmv ontspanningsoefeningen , meditatie te leren. Zodat u rustig wordt.Ook kan ik healing geven per telefoon / op afstand . Schroom U niet , u kunt met elke vraag aan me stellen. Niks is gek voor me. Op alle gebieden; -angsten bv verlatingsangst - verslavingen bv relatieverslaving- liefdesgebied - werk -financiƫn -Contact met overledenen Welkom lief mens . bel gerust u staat er niet alleen voor . SAMEN sterk , en overal is een oplossing voor zeker weten Harte groet Eleonora


Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen