Christel
  
 1 credit p.m.
Christel
offline
  • Paragnost
  • Coach

Wat fijn dat je mijn profiel bezoekt! Welkom! Het is mijn passie om jou te helpen met het oplossen van blokkades op weg naar jouw geluk. Samen kijken we naar een oplossing voor eventuele oude partronen, in relatie met jezelf of met anderen. Ik ben een heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach, en wil jou graag helpen met wat ik voor je door mag geven, en hoe je een nieuw begin kunt creeeren. Gebroken relatie, soulmate verbindingen... Belangrijke vragen in je leven. Of zie je het gewoonweg even niet zitten? Je kan ook je verhaal aan mij kwijt, ik luister naar je. D.m.v. jouw voornaam en het liefst ook jouw foto (dat werkt voor mij sneller) of van de persoon waar je een vraag over hebt, krijg ik de energie meteen binnen. Ik maak daarnaast gebruik van orakel en tarot kaarten, mijn pendel en de intuitieve boodschappen van mijn gidsen en engelen. Ik ben hier voor jou! Geen vraag is voor mij gek, dus stel ze gerust. Laat me jou helpen, en we komen samen tot een oplossing! Tot snel in de chat. Liefs, Christel


Lorena
Een heel fijn consult gehad! Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek. Ik kom zeker bij je terug. Liefs
Serena
Goed en duidelijk advies!
Marianne van Schie
wat n eerlijke vrouw/zij voelt heel goed alles aan zeg. dank Christel. i
Shebi
top Consult! Fijne gesprek gehad!
Patricia
Christel is een lief mens, dat voel je gewoon. En ik merk dat ze echt de dingen helder ziet, dat geeft vertrouwen. Dank je wel voor het mooie gesprek!
Ron
Heel mooi gesprek gehad. warm en begripvol. fijn om te ervaren dat er mensen zijn die echt kunnen en willen luisteren
Tachena
Heeel duidelijk en lief!
Ingrid Elberse
Lieve positieve persoon. Heel erg dank voor je liefdevol en luisterend oor. Liefs. Ingrid. Stay strong too topper.
Anoniem
Duidelijk en zuiver. Zeker een aanrader!
Karin
fijn gesprek weer hoop
Ce
Christel komt warm over en biedt de nodige support en wijsheid die weer vertrouwen geeft om met meer zelfvertrouwen en positiviteit verder te gaan in het leven.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen