Cacharel
 
 1 credit p.m.
Cacharel
offline
  • Medium
  • Engelenkaarten
  • Coach

Ik ben heldervoelend, helderwetend medium, en werk met mijn engelen kaarten, ik geef antwoord op al jouw vragen en heb een luisteren oor voor je.


Deborah
heel goed
Danny
Een heel sterk en lief medium die zoveel doorkrijgt! Verbaasd me enorm dat er nog niet zoveel reviews zijn. Je bent meer dan 100 sterren waard!
Jacqueline
Zeer mooie chat gekregen. Klopte helemaal wat ze zei.. Kan Cacharel echt aanraden. Hoop dat het uitkomt!
Madeliefje
Ze is heelgoed wel.ze is meer dan 5 sterren waard
Beata
Top!!!
Beata
Top!!!
Madeliefje
Ze is heelgoed wel.ze is meer dan 5 sterren waard
Sylvie
Was heftig, ik kijk uit naar de toekomst. Ook al moet ik nog door een zware periode
Inge
Super Reading , heel uitgebreid en duidelijk . Dank je wel xxx inge
Irene
Geeft duidelijke en uitgebreide antwoorden. Heel prettig.
Madeliefje
Ze is zeer goed.meer dan 5sterren waard
Frieda
Cacharel is echt super goed en lief ze kwam meteen met de juiste woorden die klopte in mijn situatie . Ze wist het ook zo mooi te verwoorden en ben echt zo blij dat ik contact met haar heb opgenomen. Ze is zo zuiver en verdiend 1000 sterretjes i.p.v 5
Els
Hallo Cacharel, Ik wil je even nog bedanken voor deze bijzondere reading. Echt heel mooi, dank je wel. En zal echt proberen om rustig te blijven, vind het wel een hele opgave. ik hoop dat iedergeval een kan krijg om met hem te praten. Dank je wel voor alles je bent echt een topper en super lief. gr Els

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen