Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Op weg naar een Nieuwe Tijd waarin zelfliefde niet meer gezien wordt als egoïstisch

Op weg naar een Nieuwe Tijd

Op weg naar een Nieuwe TijdOp weg naar een Nieuwe Tijd waarin zelfliefde niet meer gezien wordt als egoïstisch. Zoek maar eens op internet naar eigenliefde of zelfliefde. Je zult zien dat Wikipedia nog de woorden, egoïsme en narcisme hier bij benoemd. Dat was vroeger zo, nu niet meer. Nu is het een must om te leven vanuit zelfliefde.

De nieuwe tijd zal aan een ieder vragen te gaan leven en te leven vanuit zelfliefde. Eindelijk, verzuchten de mediums en paragnosten van mediums 2.0. Eindelijk gaan we langzaam aan de goede richting in. De boodschap die wij al eeuwen verkondigen en waarvoor de heks vroeger op de brandstapel belandde.

Hoe kun je liefde juist zien, geven, delen, nemen en ontvangen als je liefde voor jezelf niet kent? Dat kan niet. Liefde ben jij, is ieder ander. De mate waarin een ieder in liefde staat, is de mate waarop jij jezelf herkent in de ander.

Zelfliefde vraag om met jezelf in het reine te zijn. Daarvoor zul je met jezelf in contact moeten zijn. Anders weet je niet wanneer je je met jezelf in het reine voelt. Ja, dat voel je dan af en toe. Die momenten zijn spaarzaam en het liefst wil je die blijven vasthouden, geeft een medium 2.0 aan.

Als je leeft vanuit zelfliefde, zijn die momenten er eigenlijk altijd. Je leeft echt, hoe magisch is dat! Je laat aan jezelf een gevoel van waardering zien. Dat gevoel is het gevoel wat we het liefste willen voelen. Maar het niet voelen, omdat zelfliefde ontbreekt.

Kun je niets aan doen, het is niet iets wat wordt onderwezen, of wordt meegegeven. Het is iets nieuws, het is een nieuwe tijd. En die tijd vraagt om verandering. Het slagschip zoals we altijd hebben gedacht te moeten leven, is radicaal aan het veranderen geslagen.

Dat is zo mooi, dat dit gebeurt, zegt een medium 2.0. Zo dankbaar dat dit proces eindelijk in werking is gesteld. We zien het ook terug in de vragen van diegenen die met ons contact zoeken via de website mediums 2.0

Waar vroeger de meeste vragen werden gesteld over, komt er nog liefde op mijn pad. Ga ik nog de liefde van mijn leven vinden? Komt mijn ex nog terug in mijn leven. Veranderen de vragen nu in. Ik ben vastgelopen. Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik wil uit deze malaise, hoe kom ik daar.

Allemaal tekenen dat er een grote verandering en verschuiving gaande is, bij steeds meer mensen. Die liefde niet meer zien als iets wat aanwezig is in een liefdesrelatie. Nee, dat aanwezig hoort te zijn in onszelf, in ieder mens.

Het is tenslotte de bedoeling dat ieder mens zelf zorg draagt voor zijn eigen geluk, tevredenheid en welzijn. Maar ook leeft vanuit zelfrespect. Dat is een totale andere manier van dat we gewend zijn. Onszelf wegcijferen voor een ander.

Er is wel sprake van een enorme tegendruk van buitenaf. Lang nog niet iedereen is er van doordrongen en om die reden worden ons nog veel dingen opgedrongen. Leiders van landen bijvoorbeeld, vragen eigenlijk nog van ons om op de oude manier in het leven te staan.

Weet je, is een geluk bij een ongeluk, dat ze dit doen. Zo worden steeds meer mensen spiritueel wakker. Die beginnen nu ineens in te zien. Wacht, jij beslist niet voor mij. Dat mag ik en moet ik zelf doen. Dit gaat over mij, mijn leven, mijn toekomst. Ondanks dat het nog steeds bestempeld wordt als egoïstisch. Trap er niet in. Ieder mens is vrij. Daarvoor hebben we meer mensen nodig die begrijpen dat leven vanuit zelfliefde de nieuwe manier is en wordt.